_.-~*Forum gildii Wojownicy_Missei*~-._
Wyraź siebie...
Regulamin
EDIT:
Wątek można zamknąć.
Ostatnio edytowany przez Charlie (2007-11-02 17:11:02)
W ten sposób ja wyrażę dzisiaj siebie:
Moje imię już znacie - Karol. GG: 7785138, e-mail: lolek.94@gazeta.pl
Mój wiek też wam jest znany
Mieszkam w Pabianicach koło Łodzi oraz niedaleko Zgierza, gdzie mieszka Mai-nasza administratorka
Blog jest w przygotowaniu, wiec nie będę się rozwodził.
Oprócz gry gladiatus jestem zarejestrowany na BattleKnight ( s4, nick: wulkan, top 1050 oraz s6, nick: stephgfu, top 1750), OGame ( UNI 46, nick: Ciemna Gwiazda, miejsce 1.762 z 3.963) i BiteFight (s19, nick Piti, zablokowane za multi 1/1 ).
No i to na razie wszystko XD
Ajajajajaj....
Przecież to prawie to samo co "Coś o sobie"... Tam można napisać tak samo o zainteresowaniach, podać link bloga itp...
A jak to ma nie być OffTop, skoro tu będziesz pisał "pytania o prace domowe , rozwiązania zadań i gdzie można znaleźć daną piosenkę czy filmik."
W regulaminie forum było, aby być NIEKLIMATYCZNYM tylko w dziale OT...A to nie jest dział OT...
Ehh! A poza tym - można tu sobie nabić posty
Mai napisał:
Ajajajajaj....
Przecież to prawie to samo co "Coś o sobie"... Tam można napisać tak samo o zainteresowaniach, podać link bloga itp...
A jak to ma nie być OffTop, skoro tu będziesz pisał "pytania o prace domowe , rozwiązania zadań i gdzie można znaleźć daną piosenkę czy filmik."
W regulaminie forum było, aby być NIEKLIMATYCZNYM tylko w dziale OT...A to nie jest dział OT...
Ehh! A poza tym - można tu sobie nabić posty
Mylisz się!!!!Ja tylko zaznaczyłem, że można napisać o tych wszystkich sprawach, a główny wątek pozostaje TEN SAM - GLADIATUS !!!!
Głównym moim zamysłem było, aby pytania na temat naszej gry nie były pozbawione swobody. Aby nie bylo tak rygorystycznie.
Masz rację, ze to nie jest dział OffTopic i nie chcę, żeby ktoś tak go traktował.
A co do nabijania postów-zobacz punkt 3 regulaminu. Zapomniałem tylko dodać,że jako karę za nie zastosowanie się do regulaminu wątku i forum można stosować odejmowanie postów oraz nieco gorsze...
Poza tym na "wyrażenie siebie" można zużyć tylko 2 posty na tydzień.
PS
Mai napisał:
Przecież to prawie to samo co "Coś o sobie"...
PRAWIE robi wielka różnicę. xD
jak chcesz...twoja sprawa.
Wkrótce zamieszczę tutaj moją pracę.
Z pewnością będzie humorystyczna wystarczy,że mi ją odda pani od polaka. Będzie to opowiadanie pt.:"Mój poranek".
Mam nadzieje, że sie wam spodoba.
Smigi napisał:
No to z niecierpliwością na nią czekamy!
Bo już długo jej nie widaćPewnie pani od polaka była głodna ;P
Co do tego że była głodna to nie mam wątpliwości, bo jest chuda jak szczapa XD
A praca sie nie pojawiła ze względu na to, że jej nie oddaje.Odda nam dopiero pod koniec Roku szkolnego.
PS
Nie mam ostatnio czasu na kompa, więc nie moge prowadzić watku-mysle ze można go usunąć.
Hmmm... Z góry wiedziałem, że ten pomysł nie wypali!
Racja, można usunąć... Albo nie! Mam lepszy pomysł. Można go tymczasowo zamknąć... Albo poprostu nic z nim nie robić.
Jak ktoś będzie miał coś sensownego do skrobnięcia, to napisze.